CyBer[N]eTicK Posted December 26, 2024 Posted December 26, 2024 [RO] În acest topic, voi posta anunțuri despre cele mai bune oferte la jocuri și aplicații. Vă recomand să folosiți funcția de notificare pe mail când se postează în acest topic câte ceva, pentru a nu rata cele mai bune oferte la jocuri, aplicații și chestii gratuite. Noroc mult! [EN] In this topic, I will post announcements about the best deals on games and applications. I recommend using the email notification feature when something is posted in this topic, so you don't miss the best offers on games, applications, and free stuff. Good luck! Contactarea mea
CyBer[N]eTicK Posted December 26, 2024 Author Posted December 26, 2024 Joc gratis pe epicgames : Ghostrunner 2 Ghost Song - PC (0,19$ de la 19,99$) Numele jocului: Planet of Lana Dispozitiv: PC Site-uri cu cele mai reduse prețuri: Difmark - Preț: ~$0.35 (98% reducere) Kinguin - Preț: ~$0.55 (99% reducere) Planet of Lana este un joc de aventură captivant, care combină o poveste emoționantă cu un stil artistic impresionant. Jucătorii explorează o lume vibrantă și plină de mistere, însoțiți de un companion adorabil, în timp ce rezolvă puzzle-uri și descoperă secretele universului său. Contactarea mea
CyBer[N]eTicK Posted December 26, 2024 Author Posted December 26, 2024 Numele jocului: Amnesia: The Bunker Dispozitiv: PC Preț original: $24.99 Site-uri cu cele mai reduse prețuri: GAMIVO - Preț: ~$2.35 (90% reducere) Eneba - Preț: ~$2.84 (90% reducere) Difmark - Preț: ~$3.02 (86% reducere) Amnesia: The Bunker este un joc de supraviețuire horror care te plasează într-un mediu înfricoșător, plin de tensiune și mister. Jucătorii trebuie să navigheze printr-un buncăr abandonat, să rezolve puzzle-uri și să evite creaturi terifiante, folosindu-și ingeniozitatea și resursele limitate pentru a supraviețui. Atmosfera captivantă și povestea intrigantă fac din acest joc o experiență memorabilă pentru fanii genului horror. Contactarea mea
Recommended Posts